Over ons

Gewoon Kaas, de ambachtelijke kaaswinkel in Amsterdam. In Amsterdam vindt u Gewoon Kaas. In deze ambachtelijke kaaswinkel en lunchroom laten Willy, Jenny en Nicky hun klanten al 10 jaar genieten van de heerlijkste kazen. Bijgestaan door 4 tot 6 meiden die in de winkel meehelpen.

In 2017 werd besloten de winkel flink te verbouwen. Tijdens de 6 maanden durende verbouwing, waarbij de winkelruimte bijna verdubbelde, werd het complete interieur vernieuwd.

Kaaswinkel en lunchroom in Amsterdam

Gewoon Kaas is onze fysieke winkel in Amsterdam waar u een uitgebreid assortiment Europese kaasspecialiteiten vindt. Maar we hebben meer. U vindt hier ook dagelijks vers belegde broodjes, vleeswaren, kaaskoekjes, kaasstengels en meer.

Bent u een keer in Amsterdam? Kom dan gezellig bij ons lunchen. In onze lunchroom serveren wij broodjes, salades en kleine warme gerechten. Of kies voor een kaas- of worstplankje met bijpassende wijn. Wij adviseren u graag, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

Onze liefde voor lekker eten delen wij graag met u!

Wij hechten waarde aan het oude ambacht van het bereiden van kaas op de boerderij. Deze kazen worden vaak nog met de hand gemaakt volgens origineel familierecept. Het traditioneel rijpen hoort daarbij: onze kazen krijgen nog echt de tijd om op smaak te komen op houten planken in het pakhuis. Alles voor de beste smaak, want dat is waar het uiteindelijk om draait.